5000 Konnyu Scramblex Rejtveny AZ IQ Novelesere Kalman Toth

ISBN: 9781493774005

Published: November 15th 2013

Paperback

262 pages


Description

5000 Konnyu Scramblex Rejtveny AZ IQ Novelesere  by  Kalman Toth

5000 Konnyu Scramblex Rejtveny AZ IQ Novelesere by Kalman Toth
November 15th 2013 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 262 pages | ISBN: 9781493774005 | 4.36 Mb

Amint az a boriton lathato, ez a konyv otezer Scramblex-rejtvenyt tartalmaz. A Scramblex-rejtvenyek olyan szorejtvenyek, amelyekben szavak osszekevert betuit, anagrammakat kell szavakka visszaalakitani. Az egyes szavak osszes betujet megadjuk, deMoreAmint az a boriton lathato, ez a konyv otezer Scramblex-rejtvenyt tartalmaz.

A Scramblex-rejtvenyek olyan szorejtvenyek, amelyekben szavak osszekevert betuit, anagrammakat kell szavakka visszaalakitani. Az egyes szavak osszes betujet megadjuk, de osszekeverve. A cel, hogy visszarendezzek a betuket es kitalaljak az elrejtett szavakat. A Scramblex-rejtvenyek konnyu, kozepesen nehez es nehez rejtvenykonyvekben novekvo szamu betuket tartalmaznak. Minden oldalon husz rejtveny talalhato, a megfejteseket az oldalak aljan forditott sorrendben es hatulrol betuzve lehet megtalalni.

Szorejtvenyek megoldasanak altalanos haszna Javulo hatekony IQ A cim jelzi, hogy ezeket a Scramblex-rejtvenyeket ugy terveztuk, hogy fejlesszek az on IQ-jat. Az intelligencia-hanyados - IQ - az intelligencia tudomanyos meresere szolgalo eszkoz.

Az on IQ-jat ugy allapitjak meg, hogy merik problemamegoldo kepesseget, memoriajat, altalanos ismereteit es terbeli tajekozodo kepesseget. Egy felnott ember atlagos isten-adta IQ-ja 150. Ezt az agy mikrobiologiaja miatt az orvostudomany nem tudja javitani. Fejleszteni azonban lehet. Az atlagos hatasos (naponta hasznalatos) IQ csak 100-110, aminek leginkabb az elhanyagoltsag az oka - az agy-gyakorlatok hianya.

Ezert, ha gyakorlatoztatja agyat, emelheti hatasos IQ-jat. Szojatekokkal, mint amilyen a Scramblex, elerhetjuk a szukseges szellemi aktivitast. Szellemi gyakorlat A szojatekok segitenek gyarapitani szokincsunket, megerositik a szavak felidezesenek folyamatat es javitjak a memoriat. Nem erzekeljuk, hogy amikor rejtvenyeket oldunk meg, a gondolkodasi kepessegunket hasznaljuk.

Agyunk egesz eletunkben uj keszsegeket tanul. A rejtvenymegoldo keszsegek elsajatitasa fejleszti a gondolkodasunkat. A Scramblex rejtvenyei javitjak koncentracios keszseget es figyelmet. Amikor on egy rejtvenyen dolgozik, olyan kornyezetre van szuksege, ahol viszonylag keves a figyelemelterelo korulmeny. A rejtvenyfejtes maganyos tevekenyseg. A Scramblex rejtvenyeihez szukseges koncentralt figyelem kivalo keszseg, amely eletenek szamos teruleten segitheti ont.

A kovetkeztetesek levonasa fontos kritikai gondolkodasbeli keszseg. A Scramblex rejtvenyei lehetoseget nyujtanak arra, hogy szervezesi keszsegeket tanuljon, amikor kulonfele megoldasi modszereket alkalmaz. Amikor a lehetseges valaszok keresese es megtalalasa soran kizarasos megoldasokat alkalmaz, az szinten a kovetkeztetesek levonasat teszi szuksegesse.

A Scramblex rejtvenyei olyan tevekenyseget nyujtanak onnek, amely nem csak elvezetes, hanem szellemi kihivast is jelent. Agyunknak szuksege van a rendszeres jatekidore ahhoz, hogy uj gondolkodasi mintakat es osszetett idegkapcsolati szerkezeteket termeszetes modon alakitson ki. Az on elmeje ugyanugy megkivanja a rendszeres karbantartast, mint a teste. Vegul is, az edzes nem csak bakugrasrol es szabademelesrol szol. Mind a testnek, mind a szellemnek szuksege van ingerekre es gyakorlatozasra. A rejtvenyek remekul megfelelnek arra, hogy on karbantartsa elmejet es stimulalja szellemet.

Szorejtvenyek megoldasanak haszna Nyelvtanulas A Scramblex rejtvenyei fejleszthetik szokincset. Mindig vannak uj, megtanulando szavak, mikozben szellemi erofeszitest tesz arra, hogy kibogozza az osszekevert beturejtvenyeket. Szellemi osztonzo Az Alzheimer Tarsasag szerint . . . a jelek szerint a magasabb szintu neveltetesben reszesult emberek nemileg vedettebbek az Alzheimer-korral szemben, valoszinuleg azert, mert agysejtjeik es az azok kozti kapcsolatok erosebbek. A Scramblex rejtvenyei eberen es aktivan tarthatjak az agyat.

Figyelemeltereles Egy kellemetlen helyzetben a Scramblex rejtvenyei kelloen elterelhetik a figyelmet, ami segEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "5000 Konnyu Scramblex Rejtveny AZ IQ Novelesere":


auladefilosofia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us