Ρέμπραντ: Κατάλογος χαρακτικών του Μουσείου Rembradthuis Eva Ornstein - Van Slooten

ISBN:

Published: October 2004

Paperback

176 pages


Description

Ρέμπραντ: Κατάλογος χαρακτικών του Μουσείου Rembradthuis  by  Eva Ornstein - Van Slooten

Ρέμπραντ: Κατάλογος χαρακτικών του Μουσείου Rembradthuis by Eva Ornstein - Van Slooten
October 2004 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 176 pages | ISBN: | 9.34 Mb

Στην αναθεωρημένη αυτή έκδοση οι αλλαγές τελικά δεν ήταν λίγες. Τα εισαγωγικά κείμενα τροποποιήθηκαν και διευρύνθηκαν. Ο Peter van der Coelen έγραψε μια σύντομη περιγραφή των χαρακτικών του Ρέμπραντ, με ιδιαίτερες αναφορές στο τεχνοτροπικό ύφος, τηνMoreΣτην αναθεωρημένη αυτή έκδοση οι αλλαγές τελικά δεν ήταν λίγες. Τα εισαγωγικά κείμενα τροποποιήθηκαν και διευρύνθηκαν.

Ο Peter van der Coelen έγραψε μια σύντομη περιγραφή των χαρακτικών του Ρέμπραντ, με ιδιαίτερες αναφορές στο τεχνοτροπικό ύφος, την ανάπτυξη της σύνθεσης και την επιλογή του θέματος. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα κείμενο του Erik Hinterding για τις χάλκινες πλάκες του Ρέμπραντ, μεγάλο μέρος των οποίων παραδόξως σώζεται. Το Μουσείο Rembrandthuis έχει στην κατοχή του σήμερα τη μεγαλύτερη δημόσια συλλογή πλακών του καλλιτέχνη. Στον κατάλογο της παρούσας έκδοσης, επαυξημένο για να συμπεριλάβει ορισμένα πρόσφατα αποκτήματα, απαριθμούντα όλες τις χάλκινες πλάκες που διαθέτει το Μουσείο.

Τον νέο τόμο επιμελήθηκε ο Peter van der Coelen, ο οποίος διόρθωσε και συμπλήρωσε την παλαιότερη έκδοση, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο. Οι Lynne Richards και Patricia Wardle μετέφρασαν τα νέα κείμενα. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ρέμπραντ: Κατάλογος χαρακτικών του Μουσείου Rembradthuis":


auladefilosofia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us