Låt mig ta din hand Tove Alsterdal

ISBN: 9789174612813

Published:

Hardcover

471 pages


Description

Låt mig ta din hand  by  Tove Alsterdal

Låt mig ta din hand by Tove Alsterdal
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 471 pages | ISBN: 9789174612813 | 4.40 Mb

Natten mot valborgsmässoafton störtar Charlie Eriksson ner från en balkong på elfte våningen i Jakobsberg. Bakom sig lämnar hon ett liv av droger, kaos och ouppfyllda drömmar.Polisen avskriver dödsfallet som självmord.Samma natt vandrar RiddarnMoreNatten mot valborgsmässoafton störtar Charlie Eriksson ner från en balkong på elfte våningen i Jakobsberg. Bakom sig lämnar hon ett liv av droger, kaos och ouppfyllda drömmar.Polisen avskriver dödsfallet som självmord.Samma natt vandrar Riddarn genom Jakobsbergs centrum, en tilltufsad man som hävdar att Olof Palme fortfarande lever.

Han ser Charlie komma ut från en nattklubb tillsammans med en man som beter sig hotfullt - men vem skulle bry sig om det vittnet?Helene har lämnat förorten. Hon har suddat ut sin bakgrund och brutit med familjen: en mamma som övergav dem, en pappa som drack och syrran som inte kunde skilja på verklighet och fantasi.Men vem var hennes syster Charlie egentligen? Tog hon verkligen livet av sig?

Och vad gjorde hon i Buenos Aires fyra veckor före sin död?Det visar sig att Charlie hade kommit ödesdigra hemligheter farligt nära. Spåren leder henne tillbaka till 1970-talet när deras mamma förälskade sig i en argentinsk flykting och försvann. I sin jakt på sanningen konfronteras Helene med en brutal del av historien som går djupare in i hennes eget liv än hon någonsin kunde ana.Låt mig ta din hand är ett mörkt familjedrama, en thriller om passion och svek, brott och försoning.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 15.05.2015Islamic World System
  2. 03.05.2014Bartletts Rule
  3. 02.07.2013The Deal


Related Books


Comments

Comments for "Låt mig ta din hand":


auladefilosofia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us