Winterzon John Grisham

ISBN: 9789044974232

Published:

184 pages


Description

Winterzon  by  John Grisham

Winterzon by John Grisham
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 184 pages | ISBN: 9789044974232 | 5.22 Mb

Vader Luther Krank, moeder Nora Krank en dochter Blair Krank. Een doodgewoon gezin, in een doodgewoon huis, in een doodgewone straat, in een doodgewone buitenwijk. Wat de familie Krank te wachten staat, is echter allesbehalve doodgewoon.De winter isMoreVader Luther Krank, moeder Nora Krank en dochter Blair Krank.

Een doodgewoon gezin, in een doodgewoon huis, in een doodgewone straat, in een doodgewone buitenwijk. Wat de familie Krank te wachten staat, is echter allesbehalve doodgewoon.De winter is aangebroken en de feestdagen staan voor de deur. Omdat Blair voor langere tijd in het buitenland verblijft, heeft Luther Krank een plan opgevat, een plan dat zo absurd is dat niemand in zijn omgeving het zal kunnen begrijpen, laat staan accepteren.

In plaats van zijn geld te besteden aan een peperdure kerst thuis, heeft Luther Krank twee tickets geboekt voor een cruise door het Caribisch gebied.Dit jaar geen versierde boom voor de familie Krank met veel te dure cadeaus, geen stapels handgeschreven kerstkaarten, geen gestress over het uit de hand gelopen kerstdiner, maar lekker luieren in de warme zon. Maar als Luther Krank denkt dat dit zomaar kan, heeft hij het goed mis. Want aan sommige dingen in het leven valt niet te tornen, en kerstmis is daar een van.

En dus bedenken de buren een plan: Luther en Nora Krank zullen kerst vieren, of ze dat nou leuk vinden of niet...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Winterzon":


auladefilosofia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us