От Сан Стефано до Париж, 1878-1947. Най-важните договори за България Цочо Билярски

ISBN:

Published: 2009

Paperback

342 pages


Description

От Сан Стефано до Париж, 1878-1947. Най-важните договори за България  by  Цочо Билярски

От Сан Стефано до Париж, 1878-1947. Най-важните договори за България by Цочо Билярски
2009 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 342 pages | ISBN: | 6.34 Mb

Многобройни са фалшификациите и укритите истини за много важни събития от нашето минало. Нашата политическа и дипломатическа история бе осакатена и нагласена да обслужва теснопартийни и чужди интереси. Неизвестни за народа ни, даже и за някои учени,MoreМногобройни са фалшификациите и укритите истини за много важни събития от нашето минало. Нашата политическа и дипломатическа история бе осакатена и нагласена да обслужва теснопартийни и чужди интереси. Неизвестни за народа ни, даже и за някои учени, бяха и са редица договори, определили националните ни граници и развитието на българската държава.Не се знаеха и не се публикуваха договорите, по силата на които България е била окупирана за неопределено време, както и договорите, по силата на които са били изплатени огромни издръжки за окупационните войски.

Неизвестни за широката публика са и днес клаузите на договорите, по силата на които на България са отнети Северна Добруджа, Нишко, Пиротско, Вранско и Лесковацко. Българските ученици и студенти и до днес нямат пълен справочник за договорите, по силата на които нашите съседи плячкосаха Северна Добруджа, Източна и Западна Тракия, Егейска и Вардарска Македония и подложиха българите там на систематично унищожение.Много старателно бяха укрити и премълчавани подписаните от поробителите договори за спазване правата на българите в заграбените земи от нашите съседи.Многобройните наследници на хилядите нещастни български бежанци от Първата световна война и Балканските войни и до днес не знаят как са загубили земите и имотите на своите деди и даже не знаят дали изобщо имат някакви права за евентуално обезщетение.Точно тези факти ни накараха да издадем тази книга.

С надеждата да се запълнят тези пропуски и да се създаде един абсолютно необходим справочник за ученици, студенти и учени. И за всеки, който иска да знае малко повече за най-важните договори за България. За тези договори, които са разпокъсали българското землище, поробили са милиони българи и са определили нашата история за столетия напред.За тези договори, узаконили геноцида над българския народ и показващи не братска любов, а неистова антибългарска омраза на някои Велики сили.Тези договори ще намерите в настоящата книга.Никола ГригоровEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "От Сан Стефано до Париж, 1878-1947. Най-важните договори за България":


auladefilosofia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us